Sobre mi


Com a reflexió inicial, haig de dir que no sé si aquest espai serveix per alguna cosa, però en qualsevol cas és un espai personal en el que hi penjo algunes de les reflexions que m’atreveixo a posar per escrit, i també altres coses que trobo per aquest immens món d’internet.

Personalment, dir-vos que vaig néixer a Martorell el 1976, i que practico des de sempre waterpolo. Visc amb la Marta i tenim dos fills, el Pau i el Lluc.

Professionalment, fa uns quants anys que faig d’educador social, sobretot al carrer.

En lo polític, sóc militant actiu d’Iniciativa per Catalunya Verds, principalment a nivell local i comarcal (Baix Llobregat – Barcelona). Entre el 2003 i el 2015 he estat regidor de l’Ajuntament de Martorell, i conseller al Consell Comarcal del Baix Llobregat (2011-2015).

IMG_20150826_172557

Como reflexión inicial, debo decir que no sé si este espacio sirve para algo, pero en cualquier caso es un espacio personal en el que cuelgo algunas de las reflexiones que me atrevo a poner por escrito, y también otras cosas que encuentro por este inmenso mundo de internet.

Personalmente, deciros que nací en Martorell en 1976, y que practico desde siempre waterpolo. Vivo con Marta y tenemos dos hijos que se llaman Pau y Lluc.

Profesionalmente, hace varios años que hago de educador social, sobretodo en la calle.

En lo político, soy militante activo de Iniciativa per Catalunya Verds, principalmente a nivel local y comarcal (Baix Llobregat – Barcelona). Entre el 2003 i el 2015 he sido concejal del Ayuntamiento de Martorell, y consejero en el Consejo Comarcal del Baix Llobregat (2011-2015).

A %d bloguers els agrada això: