Desinformació CiUvERCgent. Lliçó magistral

Si sou dels que llegiu el Butlletí Municipal de l’Ajuntament de Martorell, si us plau, no us quedeu amb els titulars, i observeu la classe magistral de desinformació CiUvERCgent a Martorell, amb la complicitat silenciosa dels tècnics del Departament de Comunicació (regidoria d’ERC).

Per una banda, si llegiu les informacions “oficials”, veureu com ha estat el govern qui ha reclamat els deutes de les Llars d’infants a la Generalitat, però si llegiu l’escrit de Movem Martorell (allà a fons a l’esquerra del butlletí) comprovareu com ha anat tot plegat realment.

Fa mesos que aquest grup municipal va reclamar que es fessin els tràmits per recuperar els deutes a la Generalitat, i el govern va respondre que NO CONSTAVA CAP DEUTE, i ara que altres ajuntaments han acoseguit recuperar-ho sembla que de cop i volta ha aparegut aquest. Màgia? Bruixeria? Nooooo…POCA VERGONYA!

De nou es demostra que aquest govern de CiU (ah no! PDCAT!) i ERC (bé, 66% CiU i 33% bucant-se) està instal.lat en la política del titular i la foto, sense projecte real i improvitzant contínuament per salvar de nou unes eleccions que ja s’acosten.

Despertem?

Vinga va, si obriu el Butlletí, no us quedeu només amb la part “oficial”.

Salut i treball!

About Xavier Gómez Revuelta

Sóc una mica de tot el què m'ha tocat viure... com tothom... i roig, ateu, republicà, català, polític... vaja, una joia! Martorell

Posted on 15 febrer 2018, in 2.0. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: