El virus del titular, la càmera i les xarxes socials 

La crisi de la grip va provocar un ressò mediàtic que va fer mobilitzar-se als mateixos que fa anys que ens retallen la sanitat. 
Ara és el mateix alcalde i el seu equip, que també presideixen i dirigeixen l’hospital qui aparentment vol encapçalar la mobilització per dotar el servei de més activitat.

I fins ara?

Fins que no ha sortit als mitjans?

És vergonyós i indignant estar governat per addictes a la càmera i las titulars mediàtics, sense interès real per transformar la realitat. 

Mirant tota la informació, i per contrarestar la censura informativa de Martorell, cal explicar que: ⬇⬇⬇

⭕ els Pressupostos de la Generalitat pel 2017 NO PREVEUEN cap inversió per Martorell més enllà de 2 obres relacionades amb els pous d’aigua

⭕ no existeix cap document o justificant que mostri que el Patronat de l’Hospital o l’Equip de Govern (que són pràcticament els mateixos) hagin demanat els darrers mesos o anys millores a l’hospital, ni tan sols el compliment del Pla Director acordat

⭕ els mateixos que ara ens governen, amb l’antic alcalde i l’actual al capdavant van organitzar una campanya “anònima” anomenada “Salvem l’Hospital”, quan el tripartit va acordar amb la Generalitat la construcció d’un nou hospital públic i sense el control dels retalladors. Finalment ho varen aconseguir i aquell projecte es va desestimar.

⭕ els mitjans de comunicació locals han amagat aquells actes o accions que la resta de partits han fet per donar suport a la plantilla de l’Hospital i per mirar de portar al Parlament solucions i propostes concretes. Per exemple, la visita de la Diputada d’ICV del Grup Parlamentari de CatSiQueEsPot no va ser explicada ni difosa per cap mitjà municipal, tot i haver rebut la informació. 

Un debat obert que hauria d’anar més enllà d’aquests titulars pel gaudiment de l’equip de govern, i una mica més d’informació perquè aquest debat sigui més ric.

Ja fa temps que teniu l’oportunitat de “SALVAR L’HOSPITAL” i no us he vist molt motivats per fer-ho…

Salut i treball!

About Xavier Gómez Revuelta

Sóc una mica de tot el què m'ha tocat viure... com tothom... i roig, ateu, republicà, català, polític... vaja, una joia! Martorell

Posted on 23 febrer 2017, in 2.0. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: