Ja era hora!!!!!!

Aquests darrers dies vaig llegir amb grata sorpresa el següent titular als mitjans (CiU)públics: L’Ateneu presenta la seva programació estable de teatre, cinema, música i humor. I per què amb grata sorpresa? Doncs perquè han estat moltes preguntes, precs, propostes,… per part meva i del Grup Municipal d’ICV Martorell a l’ajuntament reclamant aquest equipament per a ús social, cultural i d’oci, enlloc de quedar-se en un bar que l’Ajuntament es va “vendre” per poc més de 3.000€ a l’any, després d’haver-se (haver-nos) gastat 1 Milió d’€ en la seva reforma.

Sovint, la resposta rebuda per l’equip de govern es resumia en el típic “ja estem fent moltes coses”, però mai haviem aconseguit que ens diguessin quina era la programació estable i pública d’aquest equipament, i el què haviem vist, fins fa ben poc temps, era la programació dels partits del Barça, i el limitat ús nocturn per alguns joves i alguns adults a l’espai inferior.

Per fi, sembla que ens han fet cas i s’ha elaborat una mínima programació estable i diversa, gràcies segurament a l’interès d’alguns tècnics municipals, més que no pas el resultat de l’acció política de CiU.

Celebro aquesta decisió, però no oblido com l’equip de govern de CiU em va enganyar, acceptant una proposta d’ICV per tal de què l’Ateneu es gestionés de manera coparticipada amb les entitats. Enganyat i enganyant a tothom que es va creure que aquest seria un espai cogestionat i pensat com a punt d’estada i relació ciutadana. Van passar les eleccions (2011) i va treure del calaix un concurs express per adjudicar-li la gestió de l’equipament a un empresari de l’oci nocturn d’Esparreguera. Aquest és el model de la dreta.

En fi… seguirem treballant per mostrar que hi ha alternativa a aquest govern gris que vol un poble gris. De moment, es demostra amb les accions que marquem perfil i que CiU actúa en funció del que des d’ICV proposem, encara que sigui tard, insuficient i a contracor.

Salut i treball!

About Xavier Gómez Revuelta

Sóc una mica de tot el què m'ha tocat viure... com tothom... i roig, ateu, republicà, català, polític... vaja, una joia! Martorell

Posted on 14 Març 2014, in 2.0 and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari